fbpx

Diensten

Diensten

mobile_friendly

Bestelmar is een mobiel bestelsysteem dat horecagasten de mogelijkheid biedt om met hun eigen smartphone bestellingen rechtstreeks in het gekoppelde kassasysteem te plaatsen.

restaurant_menu

De menukaart komt in beeld zodra de smartphone contact heeft gemaakt of de QR code heeft gescand. Gasten hoeven geen app te downloaden en hoeven zich niet te registreren.

send

Vanuit het menu kunnen uw gasten zelf en op elk moment bestellingen plaatsen. Mocht er op een moment behoefte zijn aan persoonlijke bediening dan kan er een serviceverzoek worden geplaatst.

notification_important

Bestelmar maakt upselling mogelijk. Zitten uw gasten gezellig te borrelen? Bestelmar stuurt hen het bericht dat de frituur aan staat met de suggestie van een bittergarnituur.

euro_symbol

Eenmaal klaar met eten en drinken kan er op verschillende manieren worden betaald namelijk bij de kassa, via direct betalen zoals internetbankieren en andere betaalmethoden.

account_balance_wallet

De bon verschijnt digitaal op de smartphone. Deze kunt u opslaan en delen. Erg gemakkelijk als er zakelijk is gegeten.

demo aanvragen

BEKIJK BEHEEROMGEVING

Installatie en integratie

1. Kassasysteem koppelen

Om een koppeling met het kassasysteem te realiseren heeft Bestelmar de naam van het kassasysteem nodig. Zodra er een actieve koppeling is kunnen de producten uit de kassa worden geïmporteerd naar de beheeromgeving.

2. Menukaart digitaliseren

Om de producten correct te kunnen rangschikken in de beheeromgeving heeft Bestelmar de menukaart van de horecagelegenheid nodig. Vanuit de beheeromgeving kan het menu altijd worden gewijzigd.

3. Tafelkaarten

Bestelmar verstuurt de tafelkaarten die op de tafels dienen te worden geplaatst. Het installatieproces is klaar en de gasten kunnen zelf bestellen!

Beheeromgeving
Bestelmar biedt haar klanten een eigen beheeromgeving waar u als horecaondernemer uw productaanbod kan beheren.

Beheeromgeving


Bestelmar biedt haar klanten een eigen beheeromgeving waar u als horecaondernemer uw productaanbod kan beheren.

Productbeheer

Vanuit het kassasysteem eenvoudig het volledige productaanbod importeren naar uw eigen beheeromgeving.

Categoriebeheer

Vanuit de beheeromgeving gemakkelijk categorieën aanmaken en wijzigen.

Menubeheer

Vanuit de beheeromgeving eenvoudig menu’s samenstellen en wijzigen.